Ondernemersclubs in regio Zuidplas

Bent u lid van een ondernemersclub? Of wilt u lid worden?

Door lid te worden van een ondernemersclub of businessclub versterkt u het relatienetwerk. De leden van de businessclub ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, delen kennis en ervaringen, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Hieronder presenteert Zuidplas Business Plaza een overzicht van de actieve ondernemersclubs in regio Zuidplas.

Ondernemerskring Zevenhuizen-Moerkapelle

Als één ding zeker is in Zevenhuizen en Moerkapelle is het dat we geen tekort hebben aan succesvolle ondernemers. Ondernemers groot, klein en in allemaal verschillende takken van sport die een ding gemeen hebben, waar ze vandaan komen. Deze ondernemers zijn sinds 1991 verenigd in de Ondernemerskring Zevenhuizen-Moerkapelle. Op de website van Ondernemerskring Zevenhuizen-Moerkapelle zal je constant op de hoogte worden gehouden over de aangesloten leden, activiteiten van de ondernemerskring en belangrijke data met evenementen. Een succesvolle ondernemer wordt gekenmerkt door hard werken, discipline en passie. Dit is dan ook precies waar wij als Ondernemerskring Zevenhuizen-Moerkapelle voor staan. Van plan om lid te worden of gewoon op zoek naar informatie over de ondernemers binnen Zevenhuizen en Moerkapelle? Wij van de Ondernemerskring vertellen je graag meer op onze site.

Zuidplas Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Zuidplas Business Plaza biedt alle ondernemers uit de regio Zuidplas een uniek platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL