sliderfoto

Zuidplas Business Plaza


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0852738181
Adres:
Postcode:
Plaats:


Contactpersoon

Naam:
/
Emailadres:
info@zuidplasbusinessplaza.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Initiatiefnemers:


Zuidplas BusinessPlaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Zuidplas Business Plaza alle ondernemers uit de regio Zuidplas een platform om zich te profileren.


Doel Zuidplas BusinessPlaza:


Het doel van Zuidplas BusinessPlaza is om ondernemers een platform te bieden om zich te profileren. Op Zuidplas BusinessPlaza zijn alle economisch actieve bedrijven in de regio Krimpenerwaard vindbaar. Op Zuidplas BusinessPlaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit de Zuidplas. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.


Bedrijfsvermelding en Member:


Uw bedrijfsvermelding is GRATIS op Zuidplas BusinessPlaza. Als Member kunt u uw profielgegevens toevoegen en geniet u vele voordelen. Een Membership kost slechts € 50,- per jaar. Zuidplas BusinessPlaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het aanvullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus sterk verbeterd! Ook binnen Google zelf.

  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding