Zuidplas Business Plaza
sliderfoto

Het Reputatiebureau


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0850150046
Adres:
Polderdreef 40
Postcode:
2911PD
Plaats:
Nieuwerkerk aan den IJssel


Contactpersoon

Naam:
W.M. Dekker BBA
Emailadres:
w.m.dekker@hetreputatiebureau.nl
Telefoonnummer:
0850150046

Bedrijfsactiviteiten

Wie droomde er vroeger niet van, om heel beroemd te worden? En eigenlijk is dat wat je als bedrijf of professional nog steeds wilt: wereldberoemd worden in jouw doelgroep. Toch? En daarom is je reputatie je ook zo veel waard. Immers, een goede reputatie zorgt ervoor dat mensen over je praten, omdat ze zo tevreden over je zijn of omdat ze van anderen zoveel goede dingen over je horen.

Zo'n reputatie opbouwen lijkt vaak een koud kunstje, maar wie er echt actief mee bezig is, weet wel beter. Een smetteloze reputatie opbouwen is lastig, om over onderhouden nog maar te spreken. Daarbij kost het veel tijd, die je liever besteed aan je producten en diensten. En laten we de uitdagingen die je er, vaak ongevraagd, bij krijgt niet vergeten, zoals die ene ontevreden klant, die de sociale media bestookt met een slechte referentie. Of die concurrent die jou wel heel erg onder vuur lijkt te nemen. 

Het Reputatiebureau biedt hulp in de dynamische wereld van het reputatiemanagement. Wij adviseren, coachen, trainen en assisteren bedrijven op de drie hoofdpeilers van een goede reputatie: branding, kwaliteit en public relations. 

Verder praten? Maak een afspraak via www.hetreputatiebureau.nl/contact.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding