Zuidplas Business Plaza
sliderfoto

Woestenenk Legal


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0850030153
Adres:
Kerklaan 16d
Postcode:
2911AD
Plaats:
Nieuwerkerk ad IJssel


Contactpersoon

Naam:
M. Woestenenk
Emailadres:
info@woestenenk-legal.nl
Telefoonnummer:
0850030153

Bedrijfsactiviteiten

Over Woestenenk Legal

Woestenenk-legal_homeIk ben Minou Woestenenk, in 1991 afgestudeerd in Utrecht als milieujurist. In 2005 rondde ik mijn doctoraalopleiding Milieuwetenschappen af. Na een loopbaan als bedrijfsadviseur en ambtenaar ben ik in 2008 beëdigd als advocaat te Rotterdam. Daarnaast ben ik burgerlid geweest van de commissie Ruimte van de gemeenteraad. In 2013 heb ik de Grotius specialisatieopleiding ruimtelijke ordening en milieu afgerond (met genoegen). Ik ben steeds werkzaam geweest op hetzelfde werkgebied: het omgevingsrecht.

Wat

Ik adviseer en voer bestuursrechtelijke en civielrechtelijke procedures in zaken op het terrein van het omgevingsrecht (waaronder milieurecht en ruimtelijke ordening), subsidies, sociale zekerheid en het grensvlak bestuursrecht en civiel recht (waaronder burenrecht en huurrecht). Ik treed op voor ondernemingen, overheden, belangengroeperingen en particulieren.

Hoe

Door mijn achtergrond en optredend voor zowel overheid, ondernemers als particulieren, kan ik een zaak van verschillende invalshoeken benaderen en daarbij uiteenlopende belangen betrekken, knelpunten en risico’s signaleren én praktisch blijven. Een goede verstandhouding en overleg met de juiste instanties werkt vaak beter dan het schrijven van lange processtukken. Mijn dossiers zie ik nog steeds als ‘projecten’. Daarom geef ik in een uitgebreid intakegesprek vast tips en geef ik u kosteloos aan welke aanpak het beste is voor uw zaak. Zo nodig adviseer ik cliënt om daarnaast een of meer andere specialisten in te schakelen. Als het niet zinvol is verder te gaan, laat ik dat weten. Maar als ik beet heb, laat ik niet meer los!

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding