Webinar ‘Invullen aangifte inkomstenbelasting 2023 voor zzp’ers’

Webinar ‘Invullen aangifte inkomstenbelasting 2023 voor zzp’ers’

Van Dinsdag 05 maart 2024 20:00 tot Dinsdag 05 maart 2024 21:20

Bij Online

Geplaatst door Redactie

Categorieën: Webinar

Gezien: 86


 

Dit webinar is voor (startende) ondernemers zonder personeel (zzp’ers) die zelf de aangifte inkomstenbelasting over 2023 willen gaan invullen. Tijdens dit webinar laten twee belastingdienstmedewerkers zien hoe de aangifte inkomstenbelasting als zzp’er moet worden ingevuld. Dit doen zij aan de hand van twee eenvoudige voorbeelden.

Het zakelijk deel van de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers is een lastige zaak, zeker als je dit als zzp’er voor de eerste keer zelf gaat doen. Je loopt dan het risico op het maken van fouten. Met dit webinar wil de Belastingdienst laten zien wat er komt kijken bij het invullen van de aangifte en helpen bij het goed invullen van de aangifte.

Let op!
Om als kijker het meeste profijt van dit webinar te hebben, raden we u aan om de voorbeeldcasussen van te voren door te nemen. Zorg er voor dat u deze casussen tijdens het webinar bij de hand hebt. Dan kunt u goed volgen hoe we deze in de aangiften inkomstenbelasting gaan verwerken.

Bij de mail die u na inschrijving ontvangt zit een link om de voorbeeldcasussen te downloaden, of gebruik de link onder aan deze pagina.

De volgende onderwerpen komen in het webinar aan bod:

Aan de hand van de casussen legt de Belastingdienst tijdens het webinar uit hoe een zzp’er bijvoorbeeld:

Praktische gegevens

Via deze link kunt u op goedestartbelastingdienst.nl de PDF met voorbeeldcasussen downloaden die tijdens het webinar worden gebruikt.

>>> Aanmelden <<<